top of page
houtbewerker

ONTDEK HET TEAM VAN LAMABOUW IN EKEREN

team Lamabouw Ekeren

GEDEELDE PASSIE VOOR PERFECTIE

Lamabouw in Ekeren bestaat uit een gemotiveerd team van perfect op elkaar ingespeelde mensen met maar één doel voor ogen: uw verbouwproject tot een goed einde brengen zodat u jaren later nog altijd met veel plezier en voldoening terugkijkt op onze samenwerking.

black-arrow-down.gif

KLEIN BEDRIJF MET STERKE WAARDEN

Bij Lamabouw geloven we in de kracht van een klein bedrijf met sterke waarden. De zaakvoerder is het aanspreekpunt dat de klantenbezoeken begeleidt, de werven inspecteert, de nodige werfvergaderingen inplant en ook bijwoont. Daarnaast zorgen onze gespecialiseerde elektrieker en loodgieter voor een vlekkeloze uitvoering van alle nutsvoorzieningen die moeten worden aangelegd of verplaatst.

En wat zouden we zijn zonder de steun van ons ervaren administratieve team? Zij zorgen voor een vlotte verwerking van al het papierwerk, waaronder vergunningen aanvragen, aanvragen indienen, offertes en facturen opmaken en telefoons beantwoorden.

Anchor 1

UW BETROUWBARE PARTNER VOOR ELKE RENOVATIE

Dit team zorgt er samen voor dat we elke renovatie tot een goed einde brengen. Bent u op zoek naar een specialist voor de verbouwing van uw volledige woning of zoekt u naar een ervaren partner voor de uitbreiding van uw woning of een andere gedeeltelijke renovatie? Dan bent u telkens het beste af bij Lamabouw in Ekeren. Ons gemotiveerde team van renovatieprofessionals neemt elke uitdaging met veel toewijding aan en staat garant voor de beste resultaten en tevreden klanten.

Wilt u in contact komen met dit ervaren team? Hebt u vragen over onze aanpak? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie. We helpen u verder met de glimlach!

bottom of page