top of page

DIT IS ONZE WERKWIJZE VOOR RENOVATIE EN VERBOUWING

01.

VAN ADVIES TOT UITVOERING EN NA-SERVICE

Bij Lamabouw in Ekeren zetten we eerst en vooral in op een eerste duidelijke afspraak bij de klant. Tijdens dat verkennend gesprek peilen we uw verwachtingen en controleren wij hoe we alles met elkaar verzoenen op technisch en budgettair vlak. Daarna volgt de complete offerte en raden we een architect aan om het concept verder vorm te geven. We werken ook met een architect die de klant zelf aanbrengt.

02.

GOEDE VOORBEREIDING

Keurt u de offerte goed? Dan begint de architect met de opmaak van een gedetailleerd plan met lastenboek en een voorontwerp. Hij dient ook de plannen in bij de bevoegde instanties. Daarna kan de voorbereiding voor de werken echt van start gaan. Materialen worden geselecteerd en alles wordt besteld. U krijgt ook een duidelijk stappenplan aangereikt, zodat u perfect weet wanneer welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Zo bent u bij alles betrokken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om de praktische planning. Daarvoor staan wij met veel plezier in.

03.

UITVOERING EN NA-SERVICE

Dankzij de goede voorbereidingen verlopen de werken op wieltjes en voeren we het renovatieproject volgens plan uit. Daarbij houden we u van elke stap op de hoogte en volgen we alle werken nauwgezet op. De zaakvoerder van Lamabouw maakt er een erezaak van om elke fase in uw renovatieproject eigenhandig op te volgen, zodat u met een gerust gemoed op onze service kunt vertrouwen. Daarbij spelen onze zin voor perfectie en stipt werk een belangrijke rol. Ook na afronding van de werken blijven we ter beschikking voor een na-service. Daarbij lossen we alle losse eindjes netjes op, zodat u kunt terugblikken op een geslaagd renovatieproject.

black-arrow-down.gif
lamabouw Ekeren

VRAAG MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of bent u benieuwd naar de manier waarop we uw renovatieproject aanpakken? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie. We geven u graag alle inlichtingen die u wenst.

Anchor 1
bottom of page