top of page
Construction worker

MAAK KENNIS MET ONZE PROFESSIONELE RENOVATIEPARTNERS

renovatie Café

EÉN AANSPREEKPUNT VOOR ELKE RENOVATIEBEHOEFTE

Een renovatiespecialist zoals Lamabouw in Ekeren heeft nood aan een sterk netwerk van professionele partners die snel en efficiënt inspelen op onze vraag naar de juiste materialen voor elk van onze renovatieprojecten. Daarbij is het vooral van belang dat we op een vertrouwelijke en correcte manier samenwerken om zo gezamenlijk tot de beste resultaten te komen. Voor elk van onze partners kunnen we dat met een gerust gemoed bevestigen.

VOOR ELKE NOOD EEN LEVERANCIER

Zijn we op zoek naar de juiste sanitaire installaties en onderdelen? Dan komen we steevast uit bij Van Marcke. Deze gekende speler heeft alle materialen in huis die we nodig hebben om topwerk af te leveren bij onze klanten. We maken dan ook dankbaar gebruik van hun expertise op dit vlak.

Daarnaast is ook IXINA Keukens een belangrijke schakel in onze projecten. Een degelijke keuken is voor vele klanten een must. We maken dan ook dankbaar gebruik van de expertise die IXINA al jaren heeft om onze klanten een kwalitatief hoogstaande keuken te bezorgen.

Voor gereedschappen die we nodig hebben om een topjob af te leveren, gaan we te rade bij Godevaart. Profshop helpt ons dan weer aan alle materialen die we nodig hebben voor bezettings- en schilderwerken. Daarbij zijn de juiste tools en grondstoffen een noodzaak om professioneel werk te kunnen afleveren. Van Pelt is onze leverancier voor ruwbouwmaterialen, stenen en tegels. Dankzij deze ervaren spelers mogen we vertrouwen op een ruim aanbod van hoogwaardige materialen die mee hun steentje bijdragen om topwerk af te leveren voor onze klanten.

VanMarcke.png
Ixina.png
Van Pelt.png
belisol.png
black-arrow-down.gif
Anchor 2
lamabouw Ekeren
eb584083-362d-4c85-89c5-82580f13f5a7.jpg

VRAAG MEER INFORMATIE

Bent u op zoek naar een ervaren renovatiespecialist voor de uitvoering van uw renovatieproject? Dan bent u bij Lamabouw in Ekeren aan het goede adres. Onze renovatie-experts gaan tot het uiterste om uw project goed af te ronden.

 

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op!

Anchor 1
bottom of page