top of page
renovatiewerken

EEN RUIME WAAIER VAN RENOVATIESPECIALISATIES

gedeeltelijke renovatie

GEDEELTELIJKE OF TOTAALRENOVATIE?
ALLES IS MOGELIJK

Bij Lamabouw in Ekeren beschikken we over een uitgebreide expertise in de meest uiteenlopende renovatieprojecten. Van totaalrenovaties tot woonuitbreidingen of zolderverbouwingen: u kunt bij ons terecht voor een professionele aanpak van uw verbouwproject. Daarvoor staat ons gemotiveerde team elke dag opnieuw meer dan paraat.

ALLES VOOR UW RENOVATIE

Bij een renovatie komt enorm veel werk kijken: badkamer, keuken en kasten, elektriciteit, loodgieterij,... Vele verschillende specialisaties die allemaal deskundig moeten worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het eindresultaat helemaal is zoals de opdrachtgever het verwacht. Loopt het bij een onderdeel mis? Dan heeft dat vaak een grote invloed op de rest van de werkzaamheden en dreigt de timing al snel in het gedrang te komen. Om dat te vermijden, kiest u beter voor een ervaren renovatiespecialist die alle nodige activiteiten in eigen beheer uitvoert. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en bent u zeker van een kwalitatieve afwerking van uw renovatieproject.

ALLE EXPERTISE ONDER ÉÉN DAK

Bij Lamabouw hebben we een team van ervaren verbouwspecialisten. Die houden zich bezig met alle werken die nodig zijn om uw renovatieproject helemaal te doen slagen. Daarbij komt heel wat kijken. Zo zijn er eerst en vooral grote constructiewerken en structurele aanpassingen nodig. Dan moeten alle nutsvoorzieningen aangepast of geplaatst worden. Daarbij horen onder andere elektriciteitswerken, loodgieterij en sanitair. Daarna komt de afwerking aan bod: vloeren leggen, muren bezetten en uiteindelijk ook de schilderwerken tot een goed einde brengen. Bij Lamabouw doen we het allemaal. Zelfs voor de gevelbekleding aan de buitenzijde van uw woning kunt u bij ons terecht.

black-arrow-down.gif
lamabouw Ekeren
keukens op maat

KIES VOOR ÉÉN ERVAREN SPECIALIST

Bent u op zoek naar een gemotiveerde en ervaren renovatiespecialist voor de uitvoering van uw renovatieproject? Kies dan zeker voor Lamabouw in Ekeren, uw garantie op een geslaagde verbouwing, alles onder één dak.

Meer informatie nodig? Stel ons dan zeker al uw vragen!

Anchor 1
bottom of page