top of page
houtwerk op maat

GEREGISTREERD EN ERKEND AANNEMER EN RENOVATIESPECIALIST IN REGIO ANTWERPEN

houtwerk op maat

EIGEN TEAM VAN GEMOTIVEERDE VAKMENSEN MET ERVARING

Bij Lamabouw in Ekeren zijn we allerminst aan ons proefstuk toe. Ons gemotiveerde team van renovatiespecialisten pakt de meest uitdagende verbouwprojecten aan. Daarbij laten ze niets aan het toeval over en investeren ze in expertise en materiaal. Het resultaat liegt er dan ook niet om: een geslaagde renovatie waarop de bewoners ook jaren later nog met veel voldoening terugblikken. Bent u ook op zoek naar een ervaren renovatiepartner? Dan horen we graag van u!

WIJ VOLGEN UW BOUWPROJECT MINUTIEUS OP

Heeft u uw verbouwplannen van naaldje tot draadje met de architect besproken? Zijn de plannen klaar en is het bouwdossier rond? Dan komt onze stielmannen in de picture voor de verdere invulling en opvolging. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouw begeleiden we u bij de keuze van uw keuken, badkamer, ramen, tegelvloeren enz. We adviseren u en vragen offertes bij betrouwbare leveranciers die we samen bekijken. We zien toe op de levering van de juiste materialen en de voortgang van de werken. Ondertussen kunt u alvast nadenken over de volgende stap: de verf voor de interieurafwerking.

GEEN VERRASSINGEN

Met Lamabouw bent u zeker van correcte prijsberekeningen waarbij u nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien gebruiken we altijd kwaliteitsmaterialen en staan we garant voor een tijdige oplevering van onze werven binnen de vooropgestelde termijnen.

Krijgt u graag meer informatie over de renovatiemogelijkheden bij Lamabouw? Neem dan nu contact met ons op!

black-arrow-down.gif
lamabouw Ekeren
renovatie badkamer
marmer badkamer
keukenkasten op maat
afgewerkte slaapkamer
Anchor 1
bottom of page